WTA
Εκτός Rogers Cup η Serena

 
Εκτός Rogers Cup η Serena
Εκτός Rogers Cup η Serena
tennisnews team Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 - 21:00

H Serena Williams απέσυρε τη συμμετοχή της από το Rogers Cup, εξαιτίας μιας φλεγμονής στον ώμο της. Εκτός απροόπτου, η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο θα επιστρέψει στη δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο στα μονά και στα διπλά.

Η Serena Williams, τρεις φορές πρωταθλήτρια και πρόσφατη νικήτρια του Wimbledon, θα απουσιάσει από το Μόντρεαλ φέτος και δε θα αγωνιστεί στο Rogers Cup, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Tennis Canada.

"Εξαιτίας μιας φλεγμονής στον ώμο μου, δυστυχώς πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Rogers Cup", δήλωσε η Serena, η οποία ήταν ημιφιναλίστ στη μεγαλύτερη διοργάνωση του Καναδά τα δύο τελευταία χρόνια. "Ανυπομονούσα να αγωνιστώ στο Μόντρεαλ και ελπίζω πως θα επιστρέψω σύντομα."

"Φυσικά, όλοι είμαστε απογοητευμένοι που δε θα αγωνιστεί η Serena φέτος. Οι φίλαθλοι είχαν απολαύσει το χρόνο που πέρασε στην πόλη το 2014", δήλωσε ο Eugene Lapierre, διευθυντής του Rogers Cup.

"Επειδή φέτος είναι μια Ολυμπιακή χρονιά, οι παίκτες έχουν γεμάτα προγράμματα. Μερικές φορές το σώμα χρειάζεται ξεκούραση. Ελπίζουμε πως η Serena θα αναρρώσει γρήγορα και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες για το υπόλοιπο της σεζόν."

Να σημειωθεί πως η Serena θα χάσει 350 βαθμούς από την απουσία της από την Premier 5 διοργάνωση της WTA, αλλά δεν κινδυνεύει προς το παρόν να χάσει το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots