WTA
Εκτός Rogers Cup και η Muguruza

 
Εκτός Rogers Cup και η Muguruza
Εκτός Rogers Cup και η Muguruza
tennisnews team Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 - 13:02

Μετά από τη Serena Williams και η Garbine Muguruza απέσυρε τη συμμετοχή της από το Rogers Cup, για να κάνει ακόμα φτωχότερο το κορυφαίο τουρνουά του Καναδά. Η πρωταθλήτρια του Roland Garros δε θα αγωνιστεί στο Μόντρεαλ εξαιτίας ασθένειας και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε λίγες μέρες, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

"Άρχισα να νιώθω άρρωστη χθες. Παρόλο που χθες δεν μπορούσα έτσι κι αλλιώς να αγωνιστώ εξαιτίας της βροχής, άρχισα να μη νιώθω καλά. Πήγα στο γυμναστήριο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Τηλεφώνησα στο γιατρό μου και άρχισα να κάνω ξανά προθέρμανση, δεν ένιωθα όμως πως μπορούσα να αγωνιστώ σε φυσιολογικούς ρυθμούς", δήλωσε η Muguruza, στην τελευταία της συνέντευξη τύπου για φέτος στο Μόντρεαλ.

Η 22χρονη Ισπανίδα, η οποία απέδωσε την τελική της απόφαση να μην αγωνιστεί στο Rogers Cup σε γανστρεντερικό πρόβλημα, είναι η δεύτερη πολύ μεγάλη απουσία από το γυναικείο ταμπλό της διοργάνωσης του Καναδά, μετά από τη Serena Williams. Πολύ περισσότερες είναι απουσίες στο ανδρικό ταμπλό, όπου δεν αγωνίζονται οι Andy Murray, Roger Federer και Rafael Nadal, μεταξύ πολλών άλλων.

Όπως και η Serena, η Muguruza αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, που ξεκινούν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots