WTA
Υπερηχητική Venus πέρασε η "Aga" (vid)

 
Υπερηχητική Venus πέρασε η "Aga" (vid)
Υπερηχητική Venus πέρασε η "Aga" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 - 23:10

Στον 3ο γύρο του Rogers Cup προκρίθηκαν οι Venus Williams και Agnieszka Radwanska. Η 36χρονη Venus ήταν καταιγιστική και κέρδισε σε λιγότερο από μια ώρα την Barbora Strycova, ενώ η Radwanska ξεπέρασε το δυνατό τεστ της Monica Niculescu. Συνέχεια στην ονειρική της πορεία έδωσε η qualifier Kristina Kucova, που απέκλεισε και την Carla Suarez Navarro.

Οι καλές εμφανίσεις συνεχίζονται για την ανανεωμένη Venus Williams, που στα 36 της δείχνει ικανή να διεκδικεί μεγάλους τίτλους με το τένις που παίζει. Στην πρεμιέρα της στο Rogers Cup, η σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια χρειάστηκε μόνο 58 λεπτά για να αποκλείσει την Barbora Strycova, με 6-3, 6-0.

Η Venus, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Wimbledon στις αρχές αυτού του μήνα, δεν έχει κερδίσει ποτέ το Rogers Cup και πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία της στα 34 της, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του 2014. Θα περιμένει την αναμέτρηση της Madison Keys με την Madison Brengle, για να μάθει την αντίπαλό της στον 3ο γύρο του θεσμού.

Η Radwanksa, η οποία είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Μόντρεαλ το 2014, κέρδισε στη δική της πρεμιέρα τη Monica Niculescu, με 6-1, 7-5. Η "Aga" συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τη Ρουμάνα στο 2ο σετ, έκλεισε όμως τη νίκη της πριν μπει σε περιπέτειες.

Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Anastasia Pavlyuchenkova, που επικράτησε της Christina McHale με 6-2, 7-5.

Στον 3ο γύρο προκρίθηκε και η Kristina Kucova, η οποία έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά την φανταστική της προσπάθεια στο Μόντρεαλ. Η 26χρονη Σλοβάκα, Νο. 121 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκλεισε σήμερα την Carla Suarez Navarro, No. 8 στο ταμπλό, με 3-6, 6-4, 6-4.

Η Roberta Vinci ήταν η νικήτρια του ιταλικού "εμφυλίου", κερδίζοντας την Camila Giorgi με 2-6, 6-3, 6-4, ενώ η καλή της φίλη, Sara Errani, απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά εξαιτίας ενοχλήσεων στον αυχένα. Η Karolina Pliskova μπήκε με walkover στον 3ο γύρο, όπου θα συναντήσει τη Simona Halep.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots