WTA
Serena: "Αν χτυπήσω κάποιον με το σερβίς μου θα τον στείλω στο νοσοκομείο!" (vid)

 
Serena: "Αν χτυπήσω κάποιον με το σερβίς μου θα τον στείλω στο νοσοκομείο!" (vid)
Serena: "Αν χτυπήσω κάποιον με το σερβίς μου θα τον στείλω στο νοσοκομείο!" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 - 16:25

Η Serena Williams παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Vogue, δίνοντας 73 σύντομες, ειλικρινείς και χιουμοριστικές απαντήσεις. Η Αμερικανίδα αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που της έχει συμβεί στο court, τον πιο ανόητο λόγο που δέχτηκε ποινή, αλλά και το τι μπορεί να κάνει με το σερβίς της.

Μια από τις πιο ξεκαρδιστικές απαντήσεις που έδωσε η Serena στη συνέντευξη της στη Vogue, προσπάθησε να σκεφτεί τι θα γινόταν αν χτυπούσε κάποιον με το σερβίς της: "Θα έπρεπε να σταματήσουν αμέσως τα πάντα, να καλέσουμε το 911 και να βιαστούμε για το νοσοκομείο!"

Όταν ρωτήθηκε για το ποια θα ήταν η ιδανικότερη παρτενέρ διπλών, δεν μπορούσε να σκεφτεί κάποια καλύτερη από τη Venus, με την οποία έχει κερδίσει άλλωστε 14 Grand Slam τίτλους: "Ειλικρινά, δε θα μπορούσα να είχα καλύτερη συμπαίκτρια από τη Venus."

Η απολαυστική συνέντευξη της Serena τα είχε όλα. Χαμόγελα, γέλια και αστείες στιγμές. Έκανε μέχρι και έναν μικρό χορό, όταν τη ρώτησαν ποιο τραγούδι την κάνει συνέχεια να χορεύει (το Work της Rihanna).

Όσον αφορά τoν πιο γελοίο λόγο που έχει τιμωρηθεί: "Μια φορά είχα χάσει έναν πόντο επειδή φώναξα πολύ δυνατά "πάμε" (come on)."

H πιο τρελή στιγμή της στο court, ήταν "όταν μπήκε ένας τύπος γυμνός στο court στην Αυστραλία και έτρεξε μπροστά από εμένα και τη Venus και άρχισε να ουρλιάζει. Ήταν ανατριχιαστικό."

Η συνέντευξη είχε και τα σοβαρά της σημεία, με την κάτοχο 22 Grand Slam τίτλων να προτείνει το φεμινιστικό βιβλίο "Lean In" της Sheryl Sandberg, που διάβασε πρόσφατα και είχε σημαντικό αντίκτυπο πάνω της.

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να περιγράψει το στυλ της με μια μόνο λέξη, απάντησε: "Αποφασιστική".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots