WTA
Σταθερή η Σάκκαρη στο Νο. 38

 
Σταθερή η Σάκκαρη στο Νο. 38
Σταθερή η Σάκκαρη στο Νο. 38
tennisnews team Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 13:05

Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο. 38 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα. Στη θέση της παρέμεινε και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, ενώ άνοδο δυο θέσεων σημείωσε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο. 38 του κόσμου αυτή την εβδομάδα, αφού την προηγούμενη αγωνίστηκε μαζί με τις Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Άννα Αρκαδιανού στο Μπαθ, για το τουρνουά της 1ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup.

Η Μαρία είχε πολύ καλή εβδομάδα στο Μπαθ, καθώς κέρδισε την Anna Bondar από την Ουγγαρία και την Dalila Jakupovic από τη Σλοβενία, ενώ ηττήθηκε μόνο από την Johanna Konta της Μεγάλης Βρετανίας, έπειτα από ένα δυνατό ματς που κρίθηκε στα τρια σετ.

Σταθερή και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που είναι στο Νο. 171 της παγκόσμιας κατάταξης με 341 βαθμούς. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε 2 θέσεις και βρίσκεται στο Νο. 460 του κόσμου, ενώ η Ελένη Κορδολαίμη παρέμεινε στο Νο. 499. Στην παγκόσμια κατάταξη της WTA βρίσκεται και η Λένα Δανιηλίδου, που είναι στο Νο. 852.

 

Μόνο τα τουρνουά για το Fed Cup έγιναν την περασμένη εβδομάδα, γι' αυτό και δεν υπήρξαν αλλαγές στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Στην κορυφή του κόσμου είναι η Naomi Osaka και την ακολουθούν οι Petra Kvitova και Simona Halep. H Sloane Stephens βρίσκεται στο Νο. 4 και η Karolina Pliskova στο Νο. 5.

Το Top 10 συμπληρώνουν οι Angelique Kerber (No. 6), Elina Svitolina (No. 7), Kiki Bertens (No. 8), Aryna Sabalenka (No. 9) και Caroline Wozniacki (No. 10).

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots