WTA
Με qualifier η Σάκκαρη στο Indian Wells

 
Με qualifier η Σάκκαρη στο Indian Wells
Με qualifier η Σάκκαρη στο Indian Wells
tennisnews team Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 - 3:00

Η Μαρία Σάκκαρη θα μάθει την πρώτη παίκτρια που θα αντιμετωπίσει στο Indian Wells μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του BNP Paribas Open.

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του γυναικείου ταμπλό του BNP Paribas Open στο Indian Wells. H Mαρία Σάκκαρη θα έχει αντίπαλο από τα προκριματικά στον 1ο γύρο, ενώ αν προκριθεί θα την περιμένει στον 2ο γύρο η Anastasia Pavlyuchenkova, No. 30 στο ταμπλό.

Το ταμπλό των προκριματικών στο Indian Wells έχει πολύ δυνατές τενίστριες και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν αύριο. Την Τετάρτη, θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό των γυναικών.

Η Μαρία βρίσκεται στο ίδιο τμήμα του ταμπλό με την Petra Kvitova, την οποία μπορεί να αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο. Θυμίζουμε πως πέρσι είχε καταφέρει να φτάσει στον 4ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, όπου μάλιστα είχε ηττηθεί δύσκολα από τη Naomi Osaka, που λίγες μέρες μετά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Η Osaka, εκτός από την υπεράσπιση του τίτλου της, έχει πια να υπερασπιστεί και τη θέση της, αφού εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Η 21χρονη Γιαπωνέζα βρίσκεται στο ίδιο τμήμα με την Caroline Wozniacki, καθώς και με τη φορμαρισμένη Belinda Bencic. Οι δυο τελευταίες ενδέχεται να συναντηθούν από τον 3ο γύρο.

Η Simona Halep βρίσκεται στο ίδιο τμήμα με την Elina Svitolina, ενώ δύσκολο είναι το ταμπλό της Serena Williams, που θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στον 2ο γύρο, αντιμετωπίζοντας μια εκ των Vera Lapko και Victoria Azarenka. Όποια βγει νικήτρια από τις τρεις, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τη Garbine Muguruza.

Πιθανά ζευγάρια 4ου γύρου:
Osaka - Wozniacki
Sevastova - Pliskova
Kvitova - Goerges
Sabalenka - Kerber
Bertens - S. Williams
Mertens - Stephens
Svitolina - Barty
Kasatkina - Halep

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:
Osaka - Pliskova
Kvitova- Kerber
Bertens - Stephens
Svitolina - Halep

Αναλυτικά η κλήρωση του κυρίως ταμπλό των γυναικών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots