WTA
Σάκκαρη: "Στο 1ο σετ κοιμόμουν"! (vid)

 
Σάκκαρη: "Στο 1ο σετ κοιμόμουν"! (vid)
Σάκκαρη: "Στο 1ο σετ κοιμόμουν"! (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 22:30

Με χιούμορ αντιμετώπισε το κακό της ξεκίνημα στον σημερινό της αγώνα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία μίλησε για την πολύ μεγάλη ανατροπή που έκανε κόντρα στην Olga Danilovic στο Μαϊάμι.

"Νομίζω πως κοιμόμουν στο 1ο σετ! Ήμουν 1-6, 0-2 πίσω, είχα πολύ κακή διάθεση, ειδικά στο 1ο σετ, αλλά είπα στον εαυτό μου 'Μαρία, πρέπει να ξυπνήσεις, πρέπει να κάνεις κάτι, τουλάχιστον προσπάθησε να παλέψεις, βάλε όλες τις μπάλες μέσα'. Το τένις μου έγινε καλύτερο μετά απ' αυτό και πήρα τη νίκη", είπε η Μαρία, που ήταν καλεσμένη στο στούντιο του Tennis Channel, λίγο μετά τη νίκη της επί της Danilovic στο Μαϊάμι

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε και για την ξεχωριστή εμπειρία του Australian Open, όπου στους αγώνες της, αλλά και στους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά, το Melbourne Park θύμιζε Αθήνα!

"Ήταν κάτι απίστευτο. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, έχω παίξει ξανά άλλωστε στον 3ο γύρο (του Australian Open), αλλά όλη η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική."

Η Μαρία έχασε κάποιες εβδομάδες μετά από την αυστραλιανό σεζόν, εξαιτίας ενός ασυνήθιστου τραυματισμού, που είχε στα δάχτυλα του χεριού της και προερχόταν από τον αυχένα της!

"Δεν ξέρω πως έγινε, δεν είμαι γιατρός, αλλά αυτό μου είπαν. Η θεραπεία που έκανα ήταν για τον αυχένα και μετά τα δάχτυλά μου έγιναν καλύτερα. Ξέρω πως ακούγεται περίεργο."

Στον 2ο γύρο του Miami Open, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Petra Kvitova. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots