WTA
Πρώτος αγώνας για τη Σάκκαρη στο χώμα

 
Πρώτος αγώνας για τη Σάκκαρη στο χώμα
Πρώτος αγώνας για τη Σάκκαρη στο χώμα
tennisnews team Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 - 8:50

Η Μαρία Σάκκαρη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της σήμερα στο Charleston και στη χωμάτινη σεζόν. Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Volvo Car Open. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα μπει στο Althea Gibson Club Court περίπου στις 21:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, για να αντιμετωπίσει την Conny Perrin, για τον 1ο γύρο του Volvo Car Open.

Θα είναι η 3η συνάντηση των δυο παικτριών, που γνωρίζονται από το Circuit της ITF, όμως για το WTA Tour θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά, όπως θα αναμετρηθούν και για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια.

Η 28χρονη Ελβετίδα, Νο. 144 στην παγκόσμια κατάταξη, αντικατέστησε την τελευταία στιγμή την Alize Cornet - με την οποία είχε κληρωθεί αρχικά να παίξει η Σάκκαρη - εξαιτίας του τραυματισμού της Γαλλίδας στον προσαγωγό.

Η Perrin είχε παίξει στα προκριματικά της διοργάνωσης το Σαββατοκύριακο και ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο από τη Magdalena Frech. Θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία και το πλεονέκτημα της προσαρμογής, καθώς θα αγωνιστεί για 3η φορά στα γήπεδα του Charleston, ενώ η Σάκκαρη θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο χώμα μετά από περίπου 10 μήνες.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις που θα γίνουν σήμερα, ξεχωρίζουν οι πρώτες εμφανίσεις των Sloane Stephens και Kiki Bertens στο χώμα, καθώς και ο αγώνας της Petra Martic με την 17χρονη Amanda Anisimova.

Το πρόγραμμα της Τρίτης:

Volvo Car Stadium:
17:00 Varvara Lepchenko v. Andrea Petkovic
19:00 Petra Martic v. Amanda Anisimova
21:00 Sloane Stephens v. Sara Sorribes Tormo
23:00 Danielle Collins v. Madison Brengle
02:00 Laura Siegemund v. Emma Navarro
04:00 Martina Trevisan v. Kiki Bertens

Althea Gibson Club Court:
17:00 Kateryna Kozlova v. Kristyna Pliskova
19:00 Veronika Kudermetova v. Kaia Kanepi
21:00 Maria Sakkari v. Conny Perrin

Court 3:
17:00 Ysaline Bonaventure v. Lauren Davis
18:30 Magdalena Frech v. Mihaela Buzarnescu

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots