WTA
Άνετα στον 2ο γύρο η Σάκκαρη

 
Άνετα στον 2ο γύρο η Σάκκαρη
Άνετα στον 2ο γύρο η Σάκκαρη
tennisnews team Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 15:36

Kάτι περισσότερο από μια ώρα χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη, για να κερδίσει την Olga Danilovic στο Ραμπάτ και να προκριθεί στον 2ο γύρο του Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem. 

Παρότι η 18χρονη Σέρβα προερχόταν από 3 νίκες στα προκριματικά στο συγκεκριμένο τουρνουά, η Μαρία δε δυσκολεύτηκε να σταματήσει την πορεία της και να την κερδίσει με το εμφατικό 6-0, 6-2 σε 64 μόλις λεπτά, επιστρέφοντας έτσι στο δρόμο των επιτυχιών.

H 23χρονη Ελληνίδα, η οποία κέρδισε τα 9 πρώτα games της αναμέτρησης, αξιοποίησε τα 7 από τα 10 break point που είχε στο ματς. Φρόντισε να αποκτήσει μέσα σε 40 λεπτά ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης και παρά την προσπάθεια της ταλαντούχας Danilovic να επιστρέψει στο ματς - μείωσε σε 4-2 η Σέρβα στο 2ο σετ - η Μαρία δεν είχε πρόβλημα να κλείσει το 2ο σετ στο 8ο game, κάνοντας το 6-2.

Η Σάκκαρη, η οποία είναι στο Νο. 6 του ταμπλό της International διοργάνωσης του Ραμπάτ, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την 27χρονη Isabella Shinikova από τη Βουλγαρία, που μπήκε με wild card στο τουρνουά, καθώς βρίσκεται στο Νο. 215 του κόσμου, αλλά κέρδισε στον 1ο γύρο την Tatjana Maria με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots