WTA
Με Osaka η Σάκκαρη στο Μπέρμιγχαμ

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 16:39

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, στην πρεμιέρα της στο Birmingham Classic την ερχόμενη εβδομάδα. 

Θα είναι η 3η συνάντηση της Σάκκαρη με την Osaka, με τις δυο παίκτριες να έχουν από μια νίκη. Η Osaka είχε κερδίσει τη Σάκκαρη με 2-1 σετ στον 4ο γύρο του Indian Wells το 2018, λίγες μέρες πριν κατακτήσει τον τίτλο στο τουρνουά της Καλιφόρνιας, ενώ η Σάκκαρη είχε πάρει τη ρεβάνς, επικρατώντας λίγους μήνες μετά για τον 1ο γύρο του Cincinnati με 2-0 σετ.

Για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν στο γρασίδι και όποια περάσει στον 2ο γύρο, θα αναμετρηθεί με μια εκ των Yulia Putintseva και Harriet Dart. Στα προημιτελικά διασταυρώνονται με τις Julia Goerges και Kristina Mladenovic. Η Goerges θα παίξει στην πρεμιέρα της με την Dayana Yastremska και η Mladenovic με την Evgeniya Rodina.

Στα ημιτελικά ο δρόμος της Osaka και της Σάκκαρη, διασταυρώνεται με τις Elina Svitolina και Johanna Konta, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται η πρωταθλήτρια του Roland Garros, Ashleigh Barty, καθώς και οι Karolina Pliskova και Aryna Sabalenka, αλλά και η 39χρονη Venus Williams, η οποία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Aliaksandra Sasnovich.

Η κλήρωση του Birmingham Classic

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots