WTA
Σάκκαρη: "Μάρκο σε ευχαριστούμε!"

 
Σάκκαρη: "Μάρκο σε ευχαριστούμε!"
Σάκκαρη: "Μάρκο σε ευχαριστούμε!"
tennisnews team Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 - 16:56

Η όμορφη αφιέρωση της Μαρίας Σάκκαρη στον Μάρκο Παγδατή, για όλα όσα προσέφερε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά και για όλα όσα προσέφερε στην ίδια προσωπικά.

Η Σάκκαρη αποχαιρέτησε μέσα από μια ωραία αφιέρωση τον Παγδατή, που χθες έδωσε τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.

"Φίλε Μάρκο, ό,τι και να πω για εσένα είναι λίγο. Σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες, που έβαλες το τένις σε πολλά σπίτια σε Κύπριο και Ελλάδα, που προσωπικά εμένα μου στάθηκες σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησες με τις επιλογές μου.

Είσαι τυχερός, έχεις κάτι που πολλοί θα ζήλευαν, μια φοβερή οικογένεια! Αλλά τυχεροί και αυτοί που σε έχουν και θα σε έχουν ακόμα πιο κοντά τους πλέον.

Είσαι από τους πιο αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Καλή τύχη κουμπάρε, εις το επανιδείν!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φίλε Μάρκο, ότι και να πω για εσενα είναι λίγο. Σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες, που έβαλες το τέννις σε πολλά σπίτια σε Κύπρο και Ελλάδα, που προσωπικά εμένα μου στάθηκες σε στιγμές δύσκολες και με βοήθησες με τις επιλογές μου. Είσαι τυχερος, έχεις κάτι που πολλοί θα ζήλευαν, μια φοβερή οικογενεια! Αλλά τυχεροί και αυτοί που σε έχουν και θα σε εχουν ακόμα πιο κοντά τους πλέον. Είσαι από τους πιο αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Καλή τύχη κουμπάρε, εις το επανιδείν!

A post shared by Maria Sakkari (@sakkattack7) on

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots