WTA
Διατηρήθηκε στο Top 30 η Σάκκαρη

 
Διατηρήθηκε στο Top 30 η Σάκκαρη
Διατηρήθηκε στο Top 30 η Σάκκαρη
tennisnews team Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 - 8:35

Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.30 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα. H Naomi Osaka επέστρεψε στο Νο.3 και η Bianca Andreescu στο Νο.5.

Για 7η διαδοχική εβδομάδα, η Μαρία Σάκκαρη διατηρήθηκε στο Top 30 της παγκόσμιας κατάταξης και συγκεκριμένα βρίσκεται στην 30η θέση της WTA. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά από τον τραυματισμό της στον καρπό η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία θα αγωνιστεί στο Linz της Αυστρίας.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε 2 θέσεις αυτή την εβδομάδα και έπεσε στο Νο.230, ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ υποχώρησε στο Νο.261, χάνοντας μια μόλις θέση. Η Ελένη Κορδολαίμη υποχώρησε 64 θέσεις, στο Νο.686, ενώ στην κατάταξη βρίσκονται επίσης οι Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, Σαπφώ Σακελλαρίδη, Ελένη Μτσεντλίτζε και Άννα Αρκαδιανού.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη της WTA:

Στην 1η θέση του κόσμου είναι η Ashleigh Barty, η οποία εδραιώθηκε μάλιστα εκεί, καθώς μετά τη συμμετοχή της στον τελικό του China Open, αύξησε τη διαφορά της στους 1.081 βαθμούς από την 2η Karolina Pliskova.

H Naomi Osaka, πρωταθλήτρια στο Πεκίνο, κέρδισε μια θέση και επέστρεψε στο Νο.3, αφήνοντας στο Νο.4 την Elina Svitolina. Στο Νο.5 βρίσκεται η Bianca Andreescu, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Πεκίνου και πριν ηττηθεί από την Osaka είχε φτάσει τις 17 διαδοχικές νίκες.

Στο Νο.6 υποχώρησε η Simona Halep, ενώ σταθερές έμειναν οι Petra Kvitova (No.7), Kiki Bertens (No.8), Serena Williams (No.9) και Belinda Bencic (No.10), που συμπληρώνουν τις θέσεις της κορυφαίας 10άδας. Τέλος, από μια θέση κέρδισαν οι Αμερικανίδες Madison Keys και Sofia Kenin, στο Νο.14 και στο Νο.15 αντίστοιχα.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots