WTA
Παρέμεινε στην 20ή θέση η Σάκκαρη

 
Παρέμεινε στην 20ή θέση η Σάκκαρη
Παρέμεινε στην 20ή θέση η Σάκκαρη
tennisnews team Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 - 13:32

Η Μαρία Σάκκαρη διατηρήθηκε στο Νο.20 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, ενώ ακόμα 28 θέσεις κέρδισε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία βρίσκεται πλέον στο Νο.800 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη κράτησε την 20ή θέση της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, με τους 2.130 βαθμούς που έχει. Θυμίζουμε πως η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε μια καλή εβδομάδα στο Qatar Open της Ντόχας, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των "16" και ηττήθηκε από την Aryna Sabalenka, που λίγες μέρες μετά κατέκτησε τον τίτλο.

Επόμενος σταθμός για τη Μαρία θα είναι το Indian Wells στην Καλιφόρνια, όπου θα φιλοξενηθεί το πρώτο Masters 1000 / Premier Mandatory τουρνουά, BNP Paribas Open, από τις 12 έως τις 22 Μαρτίου.

Στη 2η θέση της χώρας μας παραμένει η Δέσποινα Παπαμιχάηλ, η οποία έχασε 4 θέσεις αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται στο Νο.263. Στο Νο.302 είναι η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία κέρδισε 4 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.302.

Για μια ακόμα φορά βελτίωσε το career high της η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία κέρδισε ακόμα 28 θέσεις και μπήκε για πρώτη φορά στο Τοp 800 της WTA. Λίγο πιο χαμηλά είναι η Ελένη Κορδολαίμη (Νο.838), ενώ στην κατάταξη βρίσκονται επίσης και οι Ελένη Μτσεντλίτζε, Γαλάτεια Μεσοχωρίτου και Άννα Αρκαδιανού.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots