WTA
Απέλυσε τον Sumyk η Pavlyuchenkova

 
Απέλυσε τον Sumyk η Pavlyuchenkova
Απέλυσε τον Sumyk η Pavlyuchenkova
tennisnews team Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 7:13

Η πρώτη διάλυση συνεργασίας κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour ήρθε ανάμεσα στην Anastasia Pavlyuchenkova και στον Sam Sumyk.

Η Pavlyuchenkova και ο Sumyk δούλεψαν μαζί μόλις για 6 μήνες, όμως διέκοψαν τη συνεργασία τους μόλις η Ρωσίδα επέστρεψε στην πατρίδα της από την Καλιφόρνια, μετά την ακύρωση του Indian Wells.

"Δουλέψαμε καλά μαζί, αλλά πήρα την πρωτοβουλία να διακόψω τη συνεργασία μας. Το έκανα αυτό μόλις επέστρεψα από το Indian Wells", δήλωσε η Pavlyuchenkova στο kommersant.ru.

Την απόφασή της δεν επηρέασε ούτε η πολύ καλή πορεία που έκανε στο Australian Open πριν δυο μήνες, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά: "Ένιωσα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν μου άρεσε η ατμόσφαιρα στην ομάδα μου. Τα αποτελέσματα ήταν καλά, αλλά ας μην ξεχνάμε πως στο court αγωνίζεται μόνο ο παίκτης και όχι ο προπονητής."

Ο Sumyk έχει μεγάλη εμπειρία από το WTA Tour, καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τις Victoria Azarenka, Garbine Muguruza, Vera Zvonareva και Eugenie Bouchard. Ως προπονητής πανηγύρισε 4 Grand Slam τίτλους και δυο παίκτριές του (Azarenka, Muguruza) ανέβηκαν στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης όσο τον είχαν στην ομάδα τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots