Πρώτη νίκη μετά από 6 μήνες για την Badosa (vid)

 
Πρώτη νίκη μετά από 6 μήνες για την Badosa (vid)
tn team Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - 13:12

Την πρώτη της νίκη από το καλοκαίρι του 2023 πανηγύρισε η Paula Badosa, η οποία απέκλεισε την Taylor Townsend στον 1ο γύρο του Australian Open.

Μετά την ήττα της στον πρώτο της αγώνα μετά από 6 μήνες στο tour την περασμένη εβδομάδα στην Αδελαΐδα, η Paula Badosa πέτυχε σήμερα την 1η της νίκη στη σεζόν, κερδίζοντας την Taylor Townsend με 6-1, 6-3 σε 57 μόλις λεπτά.

Έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η 26χρονη Ισπανίδα, που έδειξε να βρίσκεται ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με μια εβδομάδα πριν, όπου είχε ξεκινήσει επίσης καλά, αλλά δεν είχε την απαιτούμενη διάρκεια στο παιχνίδι της.

Τελείωσε τον αγώνα με 8 άσους και είχε 23 winners συνολικά, κάνοντας μόλις 7 αβίαστα λάθη. Δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς της, σβήνοντας και τα 3 break points που αντιμετώπισε, ενώ "έσπασε" 4 φορές το σερβίς της Αμερικανίδας, 3 στο 1ο και μια στο 2ο σετ από νωρίς, όταν προηγήθηκε με 6-1, 3-0.

Στον 2ο γύρο του Australian Open η Badosa θα αντιμετωπίσει την Anastasia Pavlyuchenkova, που έβγαλε εκτός τη Νο.21 του ταμπλό, Donna Vekic, με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots