WTA
"Είναι πολύ δύσκολο για μας"

 
"Είναι πολύ δύσκολο για μας"
"Είναι πολύ δύσκολο για μας"
tennisnews team Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 7:28

Πολλοί τενίστες θα έχουν μεγάλο πρόβλημα τις επόμενες εβδομάδες και επίσης αρκετοί θα αναγκαστούν να σταματήσουν το επαγγελματικό τένις, καθώς δεν θα έχουν καθόλου χρήματα για να ταξιδέψουν. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η Sofia Shapatava ξεδίπλωσε τις σκέψεις της σχετικά με τη μεγάλη κρίση που φέρνει ο κορωνοϊός στο τένις, ιδίως για εκείνους που δεν έχουν μεγάλες συμφωνίες με χορηγούς.

"Είχα πολλές συζητήσεις με συναδέλφους και φίλους για το τι θα κάνουν τους επόμενους μήνες. Όσοι είναι πιο χαμηλά στην κατάταξη, δεν έχουν χρήματα στην άκρη και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Οι χώρες έχουν κλείσει τα σύνορά τους και δεν υπάρχει τρόπος να βγάλουμε κάποιο επιπλέον εισόδημα. Δεν έχουμε ασφάλεια, κανείς δε νοιάζεται για μας.

Ανησυχώ πραγματικά. Θα έχω φαγητό στο τραπέζι μου, αλλά κανείς δε θα μου πληρώσει τους λογαριασμούς και όλα όσα τρέχουν κάθε μήνα. Είναι πολύ δύσκολο να μην έχουμε κανένα εισόδημα για τους επόμενους δυο μήνες", δήλωσε η Shapatava, η οποία βρίσκεται στο Νο.375 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Γνωρίζω πολλούς τενίστες που δεν ξέρουν τι θα κάνουν σε 1-2 εβδομάδες. Επίσης γνωρίζω τενίστες που θα σταματήσουν το τένις, γιατί θα διαθέσουν τα τελευταία τους χρήματα στα προς το ζην και δεν θα έχουν χρήματα για να ταξιδέψουν ξανά. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος έχει μεγαλύτερα προβλήματα από το τένις και εύχομαι σε όλους να είναι υγιείς, αλλά επειδη υπάρχει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλα σημαντικά προβλήματα."

Φωτογραφία: Jimmie48 Photography

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots