WTA
Στο Παλέρμο η Halep (vid)

 
Στο Παλέρμο η Halep (vid)
Στο Παλέρμο η Halep (vid)
tennisnews team Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 - 12:12

Το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, Simona Halep, ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στα επίσημα τουρνουά σε λιγότερο από ένα μήνα, καθώς θα αγωνιστεί στο Παλέρμο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

"Γεια σε όλους. Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω πως θα επιστρέψω στο Παλέρμο μετά από 10 χρόνια. Ελπίζω να έχω μια εκπληκτική εβδομάδα εκεί. Τα λέμε σύντομα!" είπε η Halep, στο μήνυμα που δημοσίευσε για την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.

Η Halep έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά στο τουρνουά του Παλέρμου στο παρελθόν, το μακρινό 2010, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει τον μοναδικό αγώνα που είχε δώσει τότε. Το φετινό τουρνουά θα είναι το πρώτο που θα γίνει για το tour μετά την αναστολή από τον Covid-19, την εβδομάδα 3-9 Αυγούστου.

O διευθυντής του Palermo Ladies Open, ανακοίνωσε πως εκτός από τη Halep, στο Παλέρμο αναμένεται να βρίσκονται ακόμα 5 παίκτριες από το Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης και άλλες 4 παίκτριες από το Top 40. Επίσης το τουρνουά έδωσε wild card στην Ιταλίδα Camila Giorgi.

Μια από τις παίκτριες από το Top 20 που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά είναι φυσικά και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αυτή την εβδομάδα αποκάλυψε αποκλειστικά στο tennisnews.gr το πρόγραμμά της για τις επόμενες εβδομάδες και θα αγωνιστεί στο Παλέρμο και στην Πράγα, τις πρώτες δυο εβδομάδες μετά την επιστροφή του WTA Tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots