WTA
Muguruza: "Θέλω να παίξω σε όλα τα τουρνουά"

 
Muguruza: "Θέλω να παίξω σε όλα τα τουρνουά"
Muguruza: "Θέλω να παίξω σε όλα τα τουρνουά"
tennisnews team Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 - 6:53

Σε μερικές ημέρες το tour της WTA επιστρέφει και πολλές παίκτριες είναι αμφίβολες για το US Open και τα υπόλοιπα αμερικανικά τουρνουά. Η Garbine Muguruza ωστόσο, δηλώνει πρόθυμη να αγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν.

"Σκοπεύω να παίξω στα αμερικανικά τουρνουά προετοιμασίας για το US Open και στο χώμα, μέχρι και το Roland Garros. Mε λίγα λόγια, θέλω να παίξω σε όσα τουρνουά είναι πιθανό και σε όσα το επιτρέψουν οι συνθήκες", είπε η Ισπανίδα τενίστρια.

Η Muguruza, η οποία βρίσκεται στο Νο.16 της παγκόσμιας κατάταξης, έφτασε στα προημιτελικά και στα 5 τουρνουά που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν, με καλύτερό της τουρνουά να είναι το Australian Open, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και έχασε τον τίτλο από τη Sofia Kenin.

Το WTA Tour αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα από το ATP Tour, στις 4 Αυγούστου, δηλαδή σε 10 περίπου μέρες. Πρώτο τουρνουά που θα γίνει θα είναι το Palermo Ladies Open (3-9 Αυγούστου), ενώ τη δεύτερη εβδομάδα (10-16 Αυγούστου) θα γίνουν τουρνουά στην Πράγα και στο Λέξινγκτον.

H Muguruza σκοπεύει να αγωνιστεί στο Λέξινγκτον, όπου έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή, ενώ ακολουθούν τα δυο μεγάλα τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών που θα φιλοξενηθούν αμφότερα στη Νέα Υόρκη, το Western & Southern Open (21-29 Αυγούστου) και το US Open (31 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου).

Η Ισπανίδα σκοπεύει επίσης να αγωνιστεί και στα 3 μεγάλα χωμάτινα τουρνουά όπως είπε, που είναι το Madrid Open (14-20 Σεπτεμβρίου), το Internazionali BNL d' Italia (21-27 Σεπτεμβρίου) και το Roland Garros (28 Σεπτεμβρίου - 11 Οκτωβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots