WTA
Δεν πάει ακόμα Αμερική η Muguruza

 
Δεν πάει ακόμα Αμερική η Muguruza
Δεν πάει ακόμα Αμερική η Muguruza
tennisnews team Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 6:16

Προς έκπληξη πολλών, η Garbine Muguruza απέσυρε τη συμμετοχή της από το πρώτο τουρνουά της αμερικανικής σεζόν, παρόλο που είχε δηλώσει πως σκόπευε να αγωνιστεί σε όλα τα σημαντικά event σε Αμερική και Ευρώπη.

Η Muguruza πριν από λίγες ημέρες είχε υπογραμμίσει πως στόχος της ήταν να παίξει σε όσα περισσότερα τουρνουά είναι δυνατόν και συγκεκριμένα είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να πάει στο Λέξινγκτον, στη Νέα Υόρκη (Western & Southern Open και US Open), στη Μαδρίτη, στη Ρώμη και στο Παρίσι (Roland Garros).

Κάτι άλλαξε ωστόσο τα σχέδιά της και αιφνίδια απέσυρε τη συμμετοχή της από το Top Seed Open, το πρώτο τουρνουά της αμερικανικής σεζόν για τη WTA, το οποίο θα διεξαχθεί την εβδομάδα 10-16 Αυγούστου, σε λιγότερο δηλαδή από 2 εβδομάδες!

Μετά και την απόφαση της Ισπανίδας τενίστριας, εξασφάλισε την απευθείας της συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό η 40χρονη Venus Williams, η οποία είναι μια από τις 4 παίκτριες που θα αγωνιστούν στο Λέξινγκτον και έχουν κερδίσει Grand Slam τίτλους, μαζί με τις Serena Williams, Sloane Stephens και Kim Clijsters.

Κάποιες άλλες συμμετοχές άξιες αναφοράς στο International τουρνουά του Λέξινγκτον είναι οι Aryna Sabalenka, Johanna Konta, Amanda Anisimova και Vera Zvonareva, ενώ στα διπλά θα αγωνιστούν οι αδερφές Williams για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια, καθώς και οι Clijsters και Sabine Lisicki.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots