WTA
Muguruza: Εκτός Σινσινάτι, ελπίζει για US Open

 
Muguruza: Εκτός Σινσινάτι, ελπίζει για US Open
Muguruza: Εκτός Σινσινάτι, ελπίζει για US Open
tennisnews team Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 - 11:45

H Garbine Muguruza απέσυρε τη συμμετοχή της από το Western & Southern Open, ωστόσο ελπίζει πως θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την επιστροφή της στη Νέα Υόρκη και πως θα παίξει στο US Open.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τις σελίδες της στα social media, η Garbine Muguruza δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στον αριστερό της αστράγαλο και δεν θα είναι έτοιμη για να αγωνιστεί στο Western & Southern Open αυτή την εβδομάδα.

Παρόλα αυτά, η Ισπανίδα δεν έχει πρόβλημα να πραγματοποιήσει την επιστροφή της στη Νέα Υόρκη και θέλει να αγωνιστεί στο US Open, εφόσον της το επιτρέψει το σώμα της.

"Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής μου ομάδας, αποφάσισα να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Western & Southern Open, εξαιτίας ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο. Ελπίζω να συνεχίσω να καλυτερεύω και να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο US Open. Ξέρω πως η WTA και η USTA κάνουν θαυμάσια δουλειά για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε ξαλά και θα δουλέψω σκληρά για να είμαι καλύτερα τις επόμενες μέρες", ανακοίνωσε η Muguruza, πρώην Νο.1 στον κόσμο και πρωταθλήτρια σε 2 Grand Slam τουρνουά.

Φωτογραφία: Instagram (@garbimuguruza)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots