WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 - 15:04

Η Μαρία Σάκκαρη θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της για το 2021 και την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Dubai Tennis Championships. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο τουρνουά του Ντουμπάι, απέναντι στην Τσέχα Barbora Krejcikova, που βρίσκεται στο Νο.63 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν προκριθεί στον 2ο γύρο, η Μαρία θα παίξει είτε με την πολύ επικίνδυνη Jelena Ostapenko, είτε με την Patricia Maria Tig, ενώ στον 3ο γύρο ο δρόμος της διασταυρώνεται με αυτόν της κορυφαίας του ταμπλό, Elina Svitolina.

Στα προημιτελικά, Σάκκαρη και Svitolina διασταυρώνονται με την Belinda Bencic και στα ημιτελικά με τις Petra Kvitova και Kiki Bertens.

Πολύ μεγάλα ονόματα υπάρχουν και στο δεύτερο μισό του ταμπλό, με την Karolina Pliskova να είναι στο Νο.2 και την Aryna Sabalenka στο Νο.3 (μπορούν να συναντηθούν μόνο στα ημιτελικά). Η Sabalenka έχει πιθανή αντίπαλη στα προημιτελικά την Iga Swiatek και η Pliskova την Victoria Azarenka.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Azarenka θα παίξει στην πρεμιέρα της στον 2ο γύρο με μια εκ των Angelique Kerber και Caroline Garcia, που είναι ένα από τα δυνατότερα ζευγάρια του 1ου γύρου.

Πιθανοί προημιτελικοί (βασισμένο στα seedings):
[1] Svitolina - Bencic [6]
[4] Kvitova - Bertens [5]
[8] Swiatek - Sabalenka [3]
[7] Azarenka - Pliskova [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Ντουμπάι

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots