WTA
Εντυπωσιακή Kerber μπήκε ημιτελικά (vid)

 
Angelique Kerber
Angelique Kerber © AELTC
tn team Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 - 18:21

H Angelique Kerber έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της στο Wimbledon και έχασε μόνο 5 games από την Karolina Muchova, για να μπει στην ημιτελική φάση.

Όλο και πιο κοντά στον 4ο Grand Slam τίτλο της βρίσκεται η Angelique Kerber, που δίχως αμφιβολία πραγματοποιεί το καλύτερό της τουρνουά από το Wimbledon του 2018, όπου είχε κατακτήσει και τον τελευταίο μεγάλο τίτλο της.

Η 32χρονη Γερμανίδα κατάφερε να κυριαρχήσει στο court της Muchova, που έκανε πολλά λάθη και δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο κλίμα του προημιτελικού, για να την κερδίσει με 6-2, 6-3 σε 75 μόλις λεπτά.

Από νωρίς πήρε τα ηνία η Kerber, που προηγήθηκε με 3-0 στα πρώτα λεπτά και με νέο break στο 8ο game έκλεισε το 1ο σετ με 6-2. Στο 2ο σετ η Muchova έκανε πρώτη break και προηγήθηκε με 2-1, όμως η Γερμανίδα απάντησε με 2 συνεχόμενα break και 4 κερδισμένα games στη σειρά, που την έβαλαν μπροστά με 5-2, για να ολοκληρώσει τελικά στο 9ο game την αποστολή της.

Για 4η φορά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon η Kerber, άλλοτε Νο.1 στον κόσμο παίκτρια, η οποία έφτασε και τις 9 διαδοχικές νίκες στο tour, αφού πριν πάει στο Λονδίνο είχε κατακτήσει τον τίτλο στο τουρνουά της πατρίδας της, Bad Homburg Open.

Η αντίπαλή της στα ημιτελικά, θα προκύψει από τον τελευταίο αγώνα της ημέρας, μεταξύ της κορυφαίας του κόσμου Ashleigh Barty και της Ajla Tomljanovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots