WTA
Κοντά στο US Open Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

 
Κοντά στο US Open Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου
tn team Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 - 13:05

Μετά και τη σημερινή ανανέωση της παγκόσμιας κατάταξης, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου βρίσκονται αμφότερες κοντά στα προκριματικά του US Open και αν τα καταφέρουν θα έχουμε συνολικά 5 εκπροσώπους της Ελλάδας στο αμερικανικό Grand Slam!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε 3 θέσεις αυτή την εβδομάδα και ανέβηκε στο Νο.224 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κέρδισε 39 θέσεις και την πλησίασε αρκετά, φτάνοντας στο Νο.228 της κατάταξης.

Αμφότερες οι δυο Ελληνίδες είναι αρκετά κοντά στο να μπουν στο προκριματικό ταμπλό του US Open, όπου είναι σίγουρη η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στα κυρίως ταμπλό των μονών, αλλά και της Μιχαέλας Λάκη στα juniors.

Πάντα πρώτη στην κατάταξη της χώρας μας είναι φυσικά η Μαρία Σάκκαρη, η οποία διατηρήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο.19 του κόσμου.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη της WTΑ:

Δεν υπήρξαν αλλαγές ούτε ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη, με την Ashleigh Barty να μένει στο Νο.1 και τη Naomi Osaka να την ακολουθεί στο Νο.2. Στην 3η θέση βρίσκεται η Aryna Sabalenka και στην 4η η Sofia Kenin, ενώ στο Νο.5 είναι η Bianca Andreescu.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots