WTA
Αποσύρθηκε από το Indian Wells η Osaka

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © Jimmie48/WTA
tn team Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 0:27

Χωρίς να γνωστοποιήσει τον λόγο, η Naomi Osaka απέσυρε τη συμμετοχή της από το τελευταίο 1000άρι της χρονιάς για το WTA Tour, στο Indian Wells.

Η κάτοχος 4 Grand Slam τίτλων, Naomi Osaka, απέσυρε πριν από λίγο τη συμμετοχή της από το BNP Paribas Open του Indian Wells. Δεδομένου πως πρόκειται για ένα από τα τελευταία μεγάλα τουρνουά της χρονιάς και πως πιθανότατα μετά το τέλος του θα είναι εκτός 8άδας στο Race (τώρα είναι στην 7η θέση), δεν αποκλείεται αυτή η είδηση να συνεπάγεται και με το τέλος της σεζόν για την 23χρονη Γιαπωνέζα.

Η Osaka δεν ανακοίνωσε τον λόγο για τον οποίο απέσυρε τη συμμετοχή της, όμως είναι ευκατανόητο πως πρόκειται για τον ίδιο λόγο που έχασε κι άλλα μεγάλα ραντεβού φέτος, δηλαδή για λόγους ψυχικής υγείας.

Θυμιζουμε πως στο τελευταίο της τουρνουά, στο US Open, είχε ηττηθεί στον 3ο γύρο από τη Leylah Fernandez, που μετέπειτα έφτασε μέχρι τον τελικό. Μετά τον αγώνα ήταν πολύ απογοητευμένη, είχε εξηγήσει πως πλέον δεν χαίρεται ούτε όταν κερδίζει - νιώθει μόνο ανακούφιση - ενώ είχε ολοκληρώσει κλαίγοντας τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας πως δεν γνωρίζει πότε θα είναι ο επόμενος αγώνας της και πως θα κάνει ένα διάλειμμα από το τένις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots