WTA
Έτσι θα προκριθεί η Σάκκαρη στο WTA Finals

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © USTA
tn team Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 - 16:37

Η Μαρία Σάκκαρη έχει πολύ καλές πιθανότητες να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο WTA Finals μέσα από το Indian Wells αυτές τις ημέρες. Δείτε πως θα τα καταφέρει.

Ό,τι και αν συμβεί ανάμεσα στις υπόλοιπες παίκτριες που βρίσκονται στην έρημο της Καλιφόρνιας, η Μαρία Σάκκαρη κρατάει την τύχη στα χέρια της, είναι η επόμενη στη σειρά για να πάρει την πρόκριση μετά από τις Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka, Barbora Krejcikova και Karolina Pliskova (που έχουν πάρει ήδη την πρόκριση) και μπορεί να εξασφαλίσει την πρώτη της παρουσία στο WTA Finals από τις επόμενες ημέρες, αν προκριθεί στα ημιτελικά του Indian Wells.

Φυσικά, η πρόκριση μπορεί να έρθει μαθηματικά μετά το τέλος του Indian Wells ακόμα και αν κάνει πολύ λιγότερα η Σάκκαρη, αφού βρίσκεται στην 5η θέση του Race με 3.157 βαθμούς. Η Naomi Osaka, που δεν θα αγωνιστεί στο Indian Wells, είναι αυτή τη στιγμή στην 8η θέση με 2.771 βαθμούς.

Ανάμεσά τους είναι οι Garbine Muguruza (6η θέση) και Iga Swiatek (7η), που αν αποκλειστούν νωρίς στο τουρνουά η Σάκκαρη μπορεί να προκριθεί μαθηματικά πολύ πριν τα ημιτελικά.

Αναλυτικά το Race για τη Γουαδαλαχάρα

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του γυναικείου ταμπλό του Indian Wells, με τη Σάκκαρη να μπαίνει απευθείας στον 2ο γύρο, όπου θα παίξει με μια εκ των Marketa Vondrousova και Viktorija Golubic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots