WTA
Με Halep στα προημιτελικά η Σάκκαρη

 
Simona Halep
Simona Halep © VTB Kremlin Cup
tn team Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 20:59

Τη Simona Halep θα αντιμετωπίσει στον αυριανό προημιτελικό του Kremlin Cup η Μαρία Σάκκαρη

Η Halep έκανε έναν ακόμα πολύ καλό αγώνα στο VTB Kremlin Cup της Μόσχας, επικρατώντας της Veronika Kudermetova με 6-1, 7-6 (4), για να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του τουρνουά.

Εκεί την περίμενε η Μαρία Σάκκαρη, που πήρε νωρίτερα μια άκοπη πρόκριση εις βάρος μιας άλλης Ρωσίδας παίκτριας, της Anna Kalinskaya.

Η Halep έκανε ένα αψεγάδιαστο 1ο σετ, στο οποίο επιβλήθηκε με 6-1 της Kudermetova. Στο 2ο σετ η Ρουμάνα προηγήθηκε με 2-0 και με 3-1, η Kudermetova όμως ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση.

Ισοφάρισε σε 3-3 και έκτοτε το σετ ήταν πολύ αμφίρροπο, με τις δυο παίκτριες να υπερασπίζονται όλα τα service games τους. Στο tie-break που έκρινε τη νικήτρια, η Halep ήταν καλύτερη και επικράτησε με 7-4, για να βάλει τέλος στο ματς μετά από 1 ώρα και 39 λεπτά παιχνιδιού.

Ο αυριανός προημιτελικός του Kremlin Cup, μεταξύ της Σάκκαρη και της Halep, θα αρχίσει περίπου στις 16:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά στην COSMOTE TV. Θα είναι η πρώτη συνάντηση της Ελληνίδας παίκτριας με την κάτοχο 2 Grand Slam τίτλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots