WTA
Μόσχα: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Gravis Visuals
tennisnews team Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 9:05

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα της τη Simona Halep, το απόγευμα της Παρασκευής, για τα προημιτελικά του VTB Kremlin Cup. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας περιμένει τις Μαρία Σάκκαρη και Simona Halep, που θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο tour, μετά από αρκετά χρόνια συνύπαρξης στο κορυφαίο επίπεδο.

Η Σάκκαρη διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας της, είναι στο Νο.3 του ταμπλό και στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ εξασφάλισε χθες και μαθηματικά την πρόκρισή της στο WTA Finals, με αποτέλεσμα να έχει ασφαλώς και μικρότερη πίεση πλέον από δω και πέρα στο τουρνουά.

Η Halep από την πλευρά της δεν παύει να είναι μια πολύ υπολογίσιμη και δυνατή παίκτρια, παρότι δεν κάνει την καλύτερή της σεζόν και αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού αυτή τη χρονιά. Η Ρουμάνα, πρώην Νο.1 στον κόσμο και κάτοχος 2 Grand Slams τίτλων, έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα στη Μόσχα και κέρδισε χωρίς να απωλέσει σετ τις Anastasia Potapova και Veronika Kudermetova.

Θα είναι ο 4ος αγώνας του Centre Court και θα ξεκινήσει γύρω στις 16:00 με 16:30 ώρα Ελλάδας (και Μόσχας).

Θα προηγηθούν τρεις αναμετρήσεις στο κεντρικό γήπεδο του Irina Viner-Usmanova Gymnastics Palace της Μόσχας. Στις 11:00 η Marketa Vondrousova θα αντιμετωπίσει την Anastasia Pavlyuchenkova, ενώ στις 12:30 η Aryna Sabalenka θα παίξει με την Ekaterina Alexandrova. Όχι πριν τις 14:30, ο Marin Cilic θα αντιμετωπίσει για το ανδρικό ταμπλό τον Pedro Martinez.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας της Σάκκαρη και, αργότερα, όχι πριν τις 18:30, ο Karen Khachanov θα παίξει με τον John Millman. Στον αγώνα που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας, ο Aslan Karatsev θα αναμετρηθεί με τον Gilles Simon.

Δυο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα φιλοξενηθούν και στο Court 1. Στις 11:00, ο Adrian Mannarino θα παίξει με τον Ricardas Berankis, ενώ στις 15:00 η Garbine Muguruza θα αντιμετωπίσει την Anett Kontaveit, με αμφότερες τις δυο τενίστριες να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και να διεκδικούν το εισιτήριο για το WTA Finals.  

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Centre Court:
11:00 Marketa Vondrousova v. Anastasia Pavlyuchenkova [4]
12:30 Aryna Sabalenka [1] v. Ekaterina Alexandrova
14:30 Pedro Martinez v. Marin Cilic [6]
16:00 Maria Sakkari [3] v. Simona Halep [8] COSMOTE SPORT 9HD
18:30 John Millman v. Karen Khachanov [3]
20:00 Gilles Simon v. Aslan Karatsev [2]

Court 1:
11:00 Adrian Mannarino v. Ricardas Berankis [LL]
15:00 Anett Kontaveit [9] v. Garbine Muguruza [2]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots