WTA
Εκτός Kremlin Cup η Sabalenka (vid)

 
Ekaterina Alexandrova
Ekaterina Alexandrova © VTB Kremlin Cup
tn team Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 14:44

Πρόωρο αποκλεισμό υπέστη στη Μόσχα η Aryna Sabalenka, που ηττήθηκε από την Ekaterina Alexandrova, την οποία και θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη αν κερδίσει αργότερα.

H Ekaterina Alexandrova πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Aryna Sabalenka, Νο.1 στο ταμπλό του VTB Kremlin Cup, κερδίζοντάς την με 6-3, 6-4 σε 73 μόλις λεπτά.

Η Alexandrova δεν κινδύνεψε με break point στο 1ο σετ και "έσπασε" 2 φορές το σερβίς της Sabalenka, στο 3ο (2-1) και στο 9ο game (6-3). Στο 2ο σετ η Λευκορωσίδα ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Alexandrova έκανε το break back για το 2-2.

Στο 9ο game η Ρωσίδα κατάφερε να επιστρέψει από το 0-40 και να κρατήσει το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-4, κάτι που επηρέασε την Sabalenka, που στη συνέχεια σέρβιρε για την παραμονή της στο τουρνουά και υπέστη τo break, με την Alexandrova να "σφραγίζει" τη νίκη της.

Στα ημιτελικά του VTB Kremlin Cup, η Alexandrova θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης της Μαρίας Σάκκαρη με τη Simona Halep, που θα γίνει αργότερα σήμερα (16:00, COSMOTE SPORT 9HD).

Στα ημιτελικά μπήκε και η Marketa Vondrousova, η οποία κέρδισε για 2η φορά τον τελευταίο μήνα την Anastasia Pavlyuchenkova χωρίς να απωλέσει σετ. Θυμίζουμε πως την είχε κερδίσει με 6-3, 6-2 στον 2ο γύρο του Σικάγο πριν από 3 εβδομάδες, ενώ σήμερα την κέρδισε με 6-4, 6-2 για τα προημιτελικά της Μόσχας.

Η Vondrousova, χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Τόκιο πριν λίγους μήνες, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά μια εκ των Garbine Muguruza και Anett Kontaveit.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots