WTA
Η κλήρωση του WTA Finals

 
Η κλήρωση του WTA Finals
© Jimmie48 / WTA
tennisnews team Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 - 8:33

Τις Aryna Sabalenka, Iga Swiatek και Paula Badosa θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals της Γουαδαλαχάρα. Δείτε την κλήρωση των δυο ομίλων.

Πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης η κλήρωση του WTA Finals, που θα φιλοξενηθεί στη Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό.

Η Μαρία Σάκκαρη, που θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα αγωνιστεί στο WTA Finals στην ιστορία του θεσμού, θα είναι στον 1ο όμιλο (Group Chichen Itza), μαζί με την κορυφαία του ταμπλό, Aryna Sabalenka, τη Νο.5 Iga Swiatek και τη No.7 Paula Badosa. Θυμίζουμε πως η Ελληνίδα είναι στο Νο.4 του ταμπλό.

Στον άλλον όμιλο (Teotihuacan) βρίσκονται οι Barbora Krejcikova (No.2), Karolina Pliskova (No.3), Garbine Muguruza (No.6) και Anett Kontaveit (No.8).

Αναλυτικά οι δυο όμιλοι:

Ο πρώτος αγώνας της Σάκκαρη θα είναι την Πέμπτη, καθώς ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας (Τετάρτη). Η Σάκκαρη έχει αρνητικό ρεκόρ απέναντι στην Sabalenka, από την οποία έχει χάσει 4 φορές σε 5 αναμετρήσεις (1-4), ωστόσο έχει κερδίσει την Swiatek και στις 2 αναμετρήσεις που έδωσαν, που ήταν φέτος στο Roland Garros (6-4, 6-4) και στην Οστράβα (6-4, 7-5). Με την Badosa δεν έχει αναμετρηθεί στο παρελθόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots