WTA
Τα δάκρυα της Swiatek και η αγκαλιά της Σάκκαρη (vid)

 
Τα δάκρυα της Swiatek και η αγκαλιά της Σάκκαρη (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 - 0:43

H Iga Swiatek ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησής της με τη Μαρία Σάκκαρη, μη μπορώντας να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, με την Ελληνίδα παίκτρια να την παρηγορεί, σε μια ωραία στιγμή στο φιλέ.

Η Σάκκαρη έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο WTA Finals και επιβλήθηκε της Swiatek με 6-2, 6-4 παίζοντας πολύ καλό τένις, σε αντίθεση με την 20χρονη Πολωνή, που επίσης έκανε το ντεμπούτο της στο θεσμό.

Η νεαρή Swiatek δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση και τα συναισθήματά της τα τελευταία λεπτά του αγώνα και λίγο πριν το φινάλε, στο τριπλό match point της Μαρίας στο 6-2, 5-4, 40-0, ξέσπασε σε δάκρυα στο πίσω μέρος του court. Δέχτηκε μάλιστα time violation warning, επειδή χρειάστηκε λίγο χρόνο να συνέλθει.

Επανήλθε τελικά στη θέση της και η Σάκκαρη τελείωσε το παιχνίδι στο πρώτο της match point και όταν έφτασε στο φιλέ για τη χειραψία έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά στην Swiatek, παρηγορώντας την.

"Καταλαβαίνω πως αισθάνεται η Iga. Μερικές φορές ξεχνάμε ότι είναι μόνο 20 ετών", είπε η Σάκκαρη στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots