WTA
Δεν θα παίξει στο Ντουμπάι η Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Formula TX
tn team Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 23:39

Η Μαρία Σάκκαρη απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά του Ντουμπάι της επόμενης εβδομάδας. Τη συμμετοχή της απέσυρε και η Anett Kontaveit.

Μετά από την εξαντλητική εβδομάδα που είχε στην Αγία Πετρούπολη, η Μαρία Σάκκαρη αποφάσισε να μην ταξιδέψει στο Ντουμπάι για το Dubai Tennis Championships, το οποίο θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό στο St. Petersburg Ladies' Trophy αυτή την εβδομάδα και ηττήθηκε μετά από 3 ώρες μάχης με την Anett Kontaveit, ήταν στο Νο.5 του ταμπλό του Dubai Tennis Championships και θα έπαιζε στην πρεμιέρα της με μια qualifier.

Τη θέση της στο ταμπλό πήρε η Danielle Collins, που έγινε seeder (No.9) στο τουρνουά και μετακινήθηκε, αφού αρχικά ήταν να παίξει με την Garbine Muguruza! Και η Ισπανίδα θα παίξει με qualifier στον 1ο γύρο μετά απ' αυτή την αλλαγή.

Τη συμμετοχή της από το Ντουμπάι απέσυρε και η Anett Kontaveit, της οποίας τη θέση πήρε μια ακόμα qualifier (θα μπουν στο κυρίως ταμπλό και δυο lucky losers).

Θυμίζουμε πως στο Ντουμπάι εκτός από τις Muguruza και Collins, θα αγωνιστούν ακόμα οι Aryna Sabalenka, Barbora Krejcikova, Paula Badosa, Iga Swiatek, Ons Jabeur, Petra Kvitova και Simona Halep.

Αναλυτικά το ταμπλό του Ντουμπάι

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots