WTA
Πιθανή πρεμιέρα με Kenin για Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Formula TX
tn team Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 - 23:21

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να συναντηθεί με την προπέρσινη νικήτρια του Australian Open, Sofia Kenin, στην πρεμιέρα της στην Ντόχα, ενώ στον επόμενο γύρο ενδέχεται να βρει μπροστά της και την Jessica Pegula! Αναλυτικά η κλήρωση του Qatar Open.

Μετά το μικρό διάλειμμα, με την απουσία της από το Ντουμπάι, η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να επιστρέψει στη δράση την ερχόμενη εβδομάδα, για το Qatar Open στην Ντόχα. Και το τουρνουά αυτό θα είναι πάρα πολύ δυνατό, όπως φαίνεται και από την κλήρωση, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να έχει bye για τον 2ο γύρο, αλλά να μπαίνει απευθείας στα βαθιά.

Στην πρεμιέρα της θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης της πρωταθλήτριας του Australian Open του 2020, Sofia Kenin, με την Ann Li. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο αυτό και μπει στον 3ο γύρο, ενδέχεται να συναντήσει την Jessica Pegula, από την οποία θυμίζουμε πως ηττήθηκε στο Australian Open τον περασμένο μήνα.

Στα προημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τη Νο.3 του ταμπλό, Paula Badosa, ενώ σ' αυτό το τμήμα του ταμπλό βρίσκεται και η Simona Halep, η οποία βρίκσεται σε καλή κατάσταση. Δύσκολη πάντως θα είναι και η διαδρομή της Ρουμάνας, που στον 1ο γύρο θα παίξει με την Caroline Garcia, στον 2ο γύρο με μια εκ των Coco Gauff και Shelby Rogers και στον 3ο γύρο έχει πιθανές αντίπαλες τις Badosa και Belinda Bencic.

Όποια βγει νικήτρια απ' αυτό το πολύ δύσκολο τμήμα του ταμπλό, θα διασταυρωθεί στα ημιτελικά με το τμήμα των Aryna Sabalenka και Iga Swiatek. Στο άλλο μισό του ταμπλό βρίσκονται οι Anett Kontaveit, Barbora Krejcikova, Garbine Muguruza και Ons Jabeur.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Sabalenka - Swiatek [7]
[3] Badosa - Sakkari [6]
[8] Jabeur - Kontaveit [4]
[5] Muguruza - Krejcikova [2]

Δείτε το ταμπλό του Qatar Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots