WTA
Προκρίθηκε στο 250άρι της Γουαδαλαχάρα η 14χρονη Fruhvirtova

 
Προκρίθηκε στο 250άρι της Γουαδαλαχάρα η 14χρονη Fruhvirtova
tn team Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 - 10:50

Λίγες εβδομάδες μετά από την κατάκτηση του πρώτου της επαγγελματικού τίτλου στο ITF Circuit, η 14χρονη Brenda Fruhvirtova εξασφάλισε την παρουσία της για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης!

Τα τρομερά αποτελέσματα συνεχίζονται για την μικρή και πολύ ταλαντούχα Τσέχα τενίστρια, που θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην καριέρα της σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης και μάλιστα το πέτυχε αυτό μόνη της, παίρνοντας την πρόκριση μέσα από τα προκριματικά.

Πρόκειται για το 250άρι στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, το Abierto Zapopan, όπου η Fruhvirtova έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα, επικρατώντας της Sara Errani με 7-6 (2), 3-6, 6-2.

Ευκολότερο έργο είχε η 14χρονη Τσέχα στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου συνέτριψε την Eλβετίδα Leonie Kung με 6-2, 6-1 και πήρε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Στον 1ο γύρο του μεξικανικού τουρνουά, θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Sloane Stephens, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.57 στην παγκόσμια κατάταξη. Πρόκειται φυσικά για μια τενίστρια που έχει περάσει και από το Top 5, με Grand Slam τίτλο στην κατοχή της, αφού ήταν η πρωταθλήτρια του US Open το 2017.

H Fruhvirtova, η οποία βρίσκεται στο Νο.435 της παγκόσμιας κατάταξης, θα κλείσει τα 15 στις 2 Απριλίου. Θυμίζουμε πως πριν 3 εβδομάδες κατέκτησε τον πρώτο της επαγγελματικό τίτλο στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Τουκουμάν στην Αργεντινή και πριν μια εβδομάδα κέρδισε στην ίδια πόλη των δεύτερο διαδοχικό της τίτλο!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots