WTA
Η κατάρρευση της Osaka μετά από επίθεση φιλάθλου (vids)

 
Η κατάρρευση της Osaka μετά από επίθεση φιλάθλου (vids)
tn team Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 - 14:08

Η Naomi Osaka κατέρρευσε συναισθηματικά μετά από λεκτική επίθεση μιας φιλάθλου, που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

"Naomi, you suck" ακούστηκε από τις κερκίδες του Stadium 1 του Indian Wells Tennis Garden, με τη Γιαπωνέζα τενίστρια να το ακούει και να την επηρεάζει έντονα, αφού ξέσπασε σε δάκρυα. Το περιστατικό έγινε όταν η Osaka έχανε ήδη με 0-3 στο 1ο σετ.

Η 24χρονη, η οποία έχει πέσει στο Νο.78 της παγκόσμιας κατάταξης, πήγε πρώτα στη διαιτητή και ζήτησε να μιλήσει στο κοινό, το αίτημά της όμως συζητήθηκε και με τη supervisor και δεν έγινε δεκτό.

Η κάτοχος 4 Grand Slam τίτλων, που έδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι ευάλωτη σε τέτοιου είδους επιθέσεις και δυσκολεύεται να τις διαχειριστεί, δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στον αγώνα και γνώρισε την ήττα με 6-0, 6-4 από τη Veronika Kudermetova.

Μετά την καθιερωμένη συνέντευξη της νικήτριας μέσα από το court, η Osaka ζήτησε το λόγο - παρά το γεγονός πως ήταν η ηττημένη - και τον πήρε.

"Ήθελα απλά να πω ευχαριστώ. Νιώθω ότι έχω κλάψει αρκετά μπροστά στην κάμερα. Για να είμαι ειλικρινής, με έχουν παρενοχλήσει και στο παρελθόν και δεν με ένοιαζε τόσο. Είδα όμως ένα βίντεο με τη Serena και τη Venus να παρενοχλούνται εδώ, πρέπει να το δείτε αν δεν το έχετε δει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μπήκε στο μυαλό μου αυτό το βίντεο και έπαιζε ξανά και ξανά. Δεν θέλω να κλάψω, θέλω απλά να πω ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Ευχαριστώ", είπε η Osaka, αναφερόμενη βεβαίως στο περίφημο γεγονός των ατελείωτων αποδοκιμασίων που είχαν υποστεί στο ίδιο γήπεδο Serena και Venus Williams, που εν συνεχεία μποϊκόταραν τη διοργάνωση για 14 χρόνια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots