WTA
25 συνεχόμενες νίκες η Swiatek (vid)

 
Iga Swiatek
Iga Swiatek © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 - 16:36

H Iga Swiatek κέρδισε και τη Victoria Azarenka, για να φτάσει τις 25 διαδοχικές νίκες στο tour.

Παρόλο που  βρέθηκε πίσω με 0-3 και double break στο 1ο σετ, η Swiatek πήρε τα 12 από τα 14 επόμενα games και επιβλήθηκε της Azarenka με 6-4, 6-1, για να διευρύνει το εντυπωσιακό της σερί στις 25 διαδοχικές νίκες.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο σερί που έχει συμβεί στο WTA Tour από το 2015, όταν είχε πετύχει 27 διαδοχικές νίκες η Serena Williams.

Η 21χρονη Πολωνή παρά το κακό της ξεκίνημα έφτασε με εντυπωσιακό τρόπο και σ' αυτή τη νίκη, μετά από 79 λεπτά στο court.

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Bianca Andreescu αύριο για την προημιτελική φάση. Η Καναδή παίζει πολύ καλό τένις αυτή την εβδομάδα και απέκλεισε νωρίτερα την Petra Martic με 6-4, 6-4.

Στα προημιτελικά προκρίθηκαν ήδη και οι Aryna Sabalenka και Jil Teichmann. Η Sabalenka επιβλήθηκε της Jessica Pegula με 6-1, 6-4 και θα περιμένει την αναμέτρηση της Amanda Anisimova με την Danielle Collins.

Η φορμαρισμένη Teichmann επικράτησε μετά από 3 ώρες και 2 λεπτά της Elena Rybakina με 6-7 (3), 6-3, 7-5 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά μια εκ των Paula Badosa και Daria Kasatkina.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots