WTA
Πολύ καλή πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στο Βερολίνο (vid)

 
Πολύ καλή πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στο Βερολίνο (vid)
tn team Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 13:31

H Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μια πολύ καλή πρεμιέρα στο Βερολίνο και εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο την παρουσία της στη φάση των "16" του bett1 Open.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην πρώτη της ever εμφάνιση στο Βερολίνο και επιβλήθηκε της Leolia Jeanjean με 6-3, 6-2 σε 1 ώρα και 23 λεπτά παιχνιδιού.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι επιθετικά και σταμάτησε στους 33 winners, με μόλις 14 αβίαστα λάθη.

Δεν επέτρεψε στη συνομήλική της Γαλλίδα παίκτρια, που έκανε ένα πολύ καλό Roland Garros και ξεκίνησε αυτό το τουρνουά από τα προκριματικά, να φτάσει σε break point ή να γίνει απειλητική στο σερβίς της.

Την ίδια ώρα η Μαρία είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για break, αλλά παρόλα αυτά "έσπασε" και 4 φορές το σερβίς της Γαλλίδας, 2 σε κάθε σετ, για να φτάσει σ' αυτή την άνετη επικράτηση.

Η Σάκκαρη, η οποία είχε παίξει και την προηγούμενη εβδομάδα στο γρασίδι φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά στο τουρνουά του Νότιγχαμ, θα παίξει στη φάση των "16" του Βερολίνου με την επίσης προερχόμενη από τα προκριματικά, Daria Saville, που έκανε μια πολύ καλή νίκη χθες για τον 1ο γύρο, ενάντια στην Jil Teichmann με 6-7 (2), 7-5, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots