WTA
Σάκκαρη: "Χαρούμενη που πέρασα στα προημιτελικά"

 
Σάκκαρη: "Χαρούμενη που πέρασα στα προημιτελικά"
tn team Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 20:54

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη της επί της Daria Saville, την Daria Kasatkina, την οποία θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή για τα προημιτελικά του Βερολίνου, καθώς και για τις πρώτες σκέψεις της μετά από έναν αγώνα.

"Η Dasha είναι πολύ καλή παίκτρια και πάντα περίμενα πως μπορούσε να ανεβάσει το επίπεδό της και να επιστρέψει στον αγώνα. Έκανα ένα σχεδόν τέλειο 1ο σετ, στο οποίο ήμουν επιθετική και δεν έκανα πολλά λάθη. Στο 2ο σετ παίξαμε και οι δυο σε υψηλό επίπεδο. Έμεινα συγκεντρωμένη στους κρίσιμους πόντους, ειδικά στα δυο τελευταία game. Είμαι πολύ χαρούμενη που προκρίθηκα στα προημιτελικά", είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το Steffi Graf Stadion για την τηλεόραση, αμέσως μετά τη νίκη της επί της Saville με 6-1, 7-5.

Για το αν σκέφτεται πρώτα τα θετικά ή τα αρνητικά μετά από έναν αγώνα, η Ελληνίδα τενίστρια είπε: "Εξαρτάται από την ψυχολογία μου. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι στα πράγματα που έκανα καλά και φυσικά θα πρέπει να κοιτάξω και τα πράγματα που δεν πήγαν καλά, για να μπορώ να βελτιωθώ στον επόμενο αγώνα. Ειδικά σ' αυτούς τους αγώνες που δεν έχεις πολλές ευκαιρίες, όλες οι κοπέλες είναι πολύ καλές παίκτριες και αν έρθει μια μόνο ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτείς και να είσαι προσεκτική."

Για τον επόμενο αγώνα της κόντρα στην Daria Kasatkina: "Προφανώς έχει μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Είχαμε παίξει μαζί στη Μαδρίτη, είχε παίξει πολύ καλά σε εκείνο τον αγώνα και εγώ δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά της αξίζουν τα εύσημα. Κάνει πολύ καλή σεζόν. Είχε το breakthrough της από πολύ μικρή ηλικία και είναι μια σπουδαία πρωταθλήτρια, πιστεύω πως θα είναι συναρπαστικό να παίξουμε μαζί την Παρασκευή."

Για το τι θα κάνει αύριο, που δεν έχει αγώνα: "Θα προπονηθώ σίγουρα, εξαρτάται και από τον καιρό. Αν έχει πολλή ζέστη θα παραμείνω στο ξενοδοχείο την υπόλοιπη μέρα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots