WTA
Διατηρήθηκε στο Νο.3 η Σάκκαρη

 
Διατηρήθηκε στο Νο.3 η Σάκκαρη
© Jimmie48/WTA
tennisnews team Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 10:27

Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, πίσω από τις Iga Swiatek και Anett Kontaveit. Δείτε πως διαμορφώθηκε η παγκόσμια κατάταξη.

Η Σάκκαρη έμεινε κι αυτή την εβδομάδα στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, με τη διαφορά της με τη Νο.2 Kontaveit να αυξάνεται λίγο, στους 286 βαθμούς, αλλά να παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Πάντα πρώτη είναι η Iga Swiatek, η οποία έχει σχεδόν 4.000 βαθμούς περισσότερους από την Kontaveit. Πίσω από τη Σάκκαρη, στην 4η θέση είναι η Paula Badosa και στην 5η θέση η Ons Jabeur.

Στο Νο.6 παρέμεινε η Aryna Sabalenka και στο Νο.7 η Jessica Pegula. Στο Νο.8 ανέβηκε η Garbine Muguruza, που κέρδισε μια θέση και έριξε στο Νο.9 την Danielle Collins. Στο Νο.10 παρέμεινε η Emma Raducanu, που συμπληρώνει την πρώτη 10άδα.

Η Irina-Camelia Begu, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Παλέρμο της Ιταλίας, κέρδισε 12 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.33. Η άλλη πρωταθλήτρια της εβδομάδας, Bernarda Pera, που κατέκτησε τον 2ο τίτλο της μέσα στις 2 τελευταίες εβδομάδες, άφησε πίσω της 27 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.54 για 1η φορά στην καριέρα της.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Στις Ελληνίδες, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε 9 θέσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά παρέμεινε στο Νο.2 της χώρας μας, από το Νο.180 του κόσμου. Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κέρδισε 2 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.188.

Σταθερή στο Νο.404 του κόσμου έμεινε η Σαπφώ Σακελλαρίδη. Από 2 θέσεις κέρδισαν οι Μάρθα Ματούλα και Μιχαέλα Λάκη στο Νο.661 και στο Νο.802 αντίστοιχα, ενώ 3 θέσεις κέρδισε η Ελένη Χριστοφή στο Νο.835 και 12 θέσεις κέρδισε η Δήμητρα Παύλου, που βρίσκεται στο Νο.960.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη της WTA:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots