WTA
Στο Τέξας το WTA Finals το 2022

 
Στο Τέξας το WTA Finals το 2022
© WTA Finals Guadalajara
tn team Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:58

Στο Dickies Arena του Τέξας, ένα στάδιο 14.000 θέσεων, θα φιλοξενηθεί αυτή τη χρονιά το WTA Finals. 

Για ακόμα μια χρονιά το WTA Finals δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Κίνα, με επίσημο λόγο της ακύρωσης όλων των τουρνουά στη χώρα να είναι η πανδημία, παρότι υπάρχουν στη μέση και πολιτικά κίνητρα μετά την υπόθεση της Shuai Peng.

Η WTA ήρθε σε συμφωνία με το Dickies Arena, το στάδιο 14.000 θέσεων που βρίσκεται στο Fort Worth του Τέξας, όπως επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Fort Worth Star-Telegram. Είχε προηγηθεί δημοσίευμα από το παγκοσμίας φήμης αθλητικό περιοδικό Sports Illustrated, το οποίο και διασταύρωσε η εφημερίδα.

Θυμίζουμε πως το 2021, μια ακόμα χρονιά συμφωνίας της WTA με την Κίνα, το τουρνουά είχε πραγματοποιηθεί εκτάκτως στη Γουαδαλαχάρα, με τη Μαρία Σάκκαρη να πραγματοποιεί και το ντεμπούτο της, φτάνοντας μάλιστα ως τα ημιτελικά.

Παρότι δεν κάνει καλή σεζόν, η Σάκκαρη είναι μια από τις διεκδικήτριες για να μπει ξανά στο Finals φέτος και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.7 του Race. Την πρόκριση παίρνουν οι 8 πρώτες της κατάταξης στις 24 Οκτωβρίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της σεζόν. Το WTA Finals θα γίνει από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots