WTA
Τέλος η χρονιά για τη Halep

 
Τέλος η χρονιά για τη Halep
© USTA
tn team Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:21

Δεν θα επιστρέψει πριν το 2023 η Simona Halep, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της σεζόν της.

Η 31χρονη Ρουμάνα είχε ανακοινώσει πρόσφατα πως αποφάσισε να κάνει μια μικρή επέμβαση στη μύτη της, προκειμένου να ξεπεράσει κάποια αναπνευστικά προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες. Με την ευκαιρία αποκάλυψε πως έκανε και πλαστική, γιατί δεν της άρεσε η μύτη της.

Όπως έγραψε στην ανακοίνωσή της, τον περασμένο Φεβρουάριο σκέφτηκε να βάλει τέλος στην καριέρα της, απογοητευμένη που δεν μπορούσε να βρει το δρόμο της επιστροφής στο Top 10. Τελικά βρήκε στο δρόμο της τον Patrick Mouratoglou και επέστρεψε και στο Top 10.

"Μπόρεσα να παίξω ξανά το καλύτερό μου τένις και πιο γρήγορα απ' όσο περίμενα, μέσα σε μόλις 2 μήνες, μπήκα και στο Top 10! Αποστολή εξετελέσθη! Όμως, μετά την ήττα μου στο US Open ήμουν τελείως εξαντλημένη πνευματικά. Ήταν η σωστή στιγμή για να κάνω την επέμβαση, γιατί νωρίτερα είχα 3 μήνες που χρειαζόμουν να αναρρώσω και το τένις είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.

Δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι να αναρρώσω από αυτό, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστώ ξανά αυτή τη χρονιά. Το 2022 τελείωσε για μένα. Ήταν μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη χρονιά. Τα λέμε το 2023! Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να δώσω στο γήπεδο και έχω και κάποιους στόχους", έγραψε η Halep στην ανάρτησή της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots