WTA
H κλήρωση της Σάκκαρη στην Οστράβα

 
H κλήρωση της Σάκκαρη στην Οστράβα
© Daniele Combi / sportphotography.it
tn team Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 - 19:17

Στην Οστράβα θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία είναι στο ίδιο μισό με την Paula Badosa, ενώ είναι πιθανό να παίξει στην πρεμιέρα της με την Karolina Pliskova. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η Σάκκαρη θα είναι στο Νο.4 του ταμπλό του Ostrava Open, ένα τουρνουά στο οποίο ήταν φιναλίστ πέρσι. Θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο γύρο, όπου έχει μπει ήδη με bye. Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε μια qualifier, είτε την Karolina Pliskova. 

Εφόσον προκριθεί στα προημιτελικά, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει είτε την Belinda Bencic, Νο.6 στο ταμπλό, είτε μια εκ των Shelby Rogers, Barbora Krejcikova και μια qualifier.

Στα ημιτελικά η Σάκκαρη έχει πιθανή αντίπαλη την Paula Badosa, Νο.2 στο ταμπλό. Η Ισπανίδα μπορεί να παίξει στην πρεμιέρα της με την Petra Kvitova, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τη Jelena Ostapenko.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται οι Iga Swiatek και Anett Kontaveit. Η Swiatek θα παίξει στην πρεμιέρα της είτε με την Shuai Zhang, είτε με μια qualifier, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Beatriz Haddad Maia. H Kontaveit από την πλευρά της έχει πιθανή αντίπαλη στα προημιτελικά την Daria Kasatkina, που θα παίξει στον 1ο γύρο με την Emma Raducanu και στον 2ο με μια εκ των Victoria Azarenka και Ekaterina Alexandrova.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Swiatek - Haddad Maia [7]
[3] Kontaveit - Kasatkina [5]
[6] Bencic - Σάκκαρη [4]
[8] Ostapenko - Badosa [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Ostrava Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots