WTA
Στο Τέξας η Σάκκαρη - μαθαίνει όμιλο απόψε

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 13:41

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται ήδη στο Fort Worth του Τέξας για το τελευταίο ραντεβού της σεζόν και πολύ σημαντικό WTA Finals. Απόψε θα μάθει και τον όμιλό της, αφού θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του τουρνουά.

Στο Fort Worth του Τέξας βρίσκεται από χθες η Μαρία Σάκκαρη, αλλά και οι υπόλοιπες φιναλίστ του WTA Finals, που θα διεκδικήσουν το τελευταίο μεγάλο τρόπαιο της φετινής σεζόν - σε ατομικό επίπεδο μιας και υπάρχουν και οι τελικοί του Billie Jean King Cup - την ερχόμενη εβδομάδα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών ανέβηκε στο Νο.5 του ταμπλό μετά την πορεία της μέχρι τον τελικό της Γουαδαλαχάρα. Αυτό σημαίνει πως θα κληρωθεί με μια από τις Iga Swiatek (1) ή Ons Jabeur (2), μια από τις Jessica Pegula (3) ή Coco Gauff (4) και μια από τις Aryna Sabalenka (7) ή Daria Kasatkina (8). Αποφεύγει σε κάθε περίπτωση την Caroline Garcia (6).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 03:00 ώρα Ελλάδας περίπου.

Κάθε αγώνας δίνει 125 βαθμούς και κάθε νίκη 125 επιπλέον βαθμούς. Η νίκη στα ημιτελικά δίνει 330 βαθμούς και στον τελικό 420 βαθμούς. Αν μια παίκτρια κατακτήσει τον τίτλο αήττητη, θα κερδίσει 1.500 βαθμούς και 1,68 εκατομμύρια δολάρια.

Η περσινή πρωταθλήτρια του WTA Finals ήταν η Garbine Muguruza, η οποία δεν θα είναι στο Τέξας για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

To τουρνουά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots