WTA
Σάκκαρη: "Υπήρχαν στιγμές φέτος που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι" (vid)

 
Σάκκαρη: "Υπήρχαν στιγμές φέτος που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι" (vid)
tn team Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 - 14:19

H Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη δύσκολη σεζόν που είχε φέτος, τις μέρες που της ήταν δύσκολο ακόμα και να σηκωθεί από το κρεβάτι και να πάει στην προπόνηση, αλλά και τη χαρούμενη κατάληξη που είχε τελικά η σεζόν, καθώς βρήκε ξανά τη φόρμα της στους τελευταίους αγώνες. 

"Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήμουν λυπημένη και δυστυχισμένη. Παρέμενα στο Νο.5 του κόσμου, αλλά ξεχνούσα ότι ήμουν μια από τις καλύτερες στον κόσμο", είπε η Σάκκαρη στο στούντιο του Tennis Channel.

"Κάλιο αργά παρά ποτέ. Προσπαθούσα να θυμίσω στον εαυτό μου ότι είμαι ακόμα μια από τις κορυφαίες και ότι μπορώ να τα καταφέρω. Μπορώ να γυρίσω τις καταστάσεις. Δούλεψα με την ομάδα και τον ψυχολόγο μου, βρήκα τρόπους και πλέον έχω επιστρέψει, είμαι πάλι εδώ."

Απέναντι στην Jessica Pegula στην πρεμιέρα της στο WTA Finals, η Σάκκαρη πέτυχε την πρώτη της φετινή Top 5 νίκη, ενώ παράλληλα πήρε και τη ρεβάνς από την Αμερικανίδα, από την οποία είχε ηττηθεί την προηγούμενη εβδομάδα στον τελικό της Γουαδαλαχάρα.

"Έπρεπε να κάνω διαφορετικά πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη μας αναμέτρηση. Έπρεπε να αλλάξω την τακτική μου. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν εξουθενωμένη, δεν είχα ενέργεια. Ήξερα ότι έπρεπε να γίνω πιο επιθετική. Πίεσα τον εαυτό μου για να παίξω πιο επιθετικά. Σ' αυτά τα γήπεδα δεν έχει αποτέλεσμα να είσαι παθητική. Εμπιστεύτηκα το παιχνίδι μου και το σερβίς μου. Έτρεξα τόσο πολύ που θα χρειαστώ πεντικιούρ μετά απ' αυτό το ματς!" είπε χαριτολογώντας η Σάκκαρη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots