WTA
Σάκκαρη: "Είμαι ατρόμητη και απολαμβάνω το παιχνίδι μου"

 
Σάκκαρη: "Είμαι ατρόμητη και απολαμβάνω το παιχνίδι μου"
tn team Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 - 3:41

Η Μαρία Σάκκαρη απολαμβάνει το παιχνίδι της στο Τέξας και αυτό βγαίνει προς τα έξω, με τα αποτελέσματά της μέχρι στιγμής στο WTA Finals να είναι άκρως εντυπωσιακά!

Στις δηλώσεις της από το court μετά και το 3 στα 3 στη φάση των ομίλων, η Σάκκαρη εξήγησε πως παίζει ατρόμητο τένις και απολαμβάνει ξανά το παιχνίδι της. Για εκείνη αυτό ήταν θέμα χρόνου και το επαναλάμβανε άλλωστε και στις συνεντεύξεις της, ωστόσο είναι πολύ ευχάριστο που συμβαίνει σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά.

"Πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, είμαι ατρόμητη στο court και απολαμβάνω το παιχνίδι μου εδώ. Δεν υπάρχει μυστικό για το πως να παίξω, νομίζω πως ήταν καιρός να παίξω και πάλι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει εδώ", είπε η Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της Jabeur με 6-2, 6-3.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δυο τενίστριες μοιράστηκαν μια μεγάλη αγκαλιά σε μια πολύ όμορφη στιγμή, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να λέει μερικά πολύ καλά λόγια για τη συνάδελφό της.

"Πάνω απ' όλα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσά μας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, πριν λίγες μέρες μιλούσαμε για όταν παίζαμε μαζί στο Μαυροβούνιο για την 3η κατηγορία του Fed Cup και δεν ήταν κανείς εκεί. Ήμασταν δυο συνηθισμένες παίκτριες τότε, αλλά και οι δυο δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο. Της αξίζουν όλα όσα έχει πετύχει αυτή τη χρονιά, έχει κάνει σπουδαία πράγματα και είμαι σίγουρη ότι στην πατρίδα της θα είναι όλοι πολύ περήφανοι για εκείνη, έχει κάνει περήφανη όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή με τα μοναδικά πράγματα που έχει πετύχει."

Η Σάκκαρη πήρε την 1η θέση του ομίλου της χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ απέναντι στη Νο.2 του κόσμου Jabeur, στη Νο.3 Jessica Pegula και στη Νο.7 Aryna Sabalenka.

Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει για τα ημιτελικά του WTA Finals τη νικήτρια της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ της Caroline Garcia και της Daria Kasatkina (Σάββατο 22:30GR, Novasports 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots