WTA
Εντυπωσιακή Mauresmo στον μαραθώνιο του Σαν Σεμπαστιάν (vids+pics)

 
Εντυπωσιακή Mauresmo στον μαραθώνιο του Σαν Σεμπαστιάν (vids+pics)
tn team Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 - 15:38

H Amelie Mauresmo στα 43 της χρόνια και μάνα δυο παιδιών, ξεπέρασε τον εαυτό της στον μαραθώνιο του Σαν Σεμπαστιάν, τερματίζοντας 19η από τις γυναίκες και σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.

Η Mauresmo τερμάτισε τον μαραθώνιο του Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας στον εξαιρετικό χρόνο των 3 ωρών, 14 λεπτών και 13 δευτερολέπτων, που αποτελεί την καλύτερη προσωπική της επίδοση και τη 19η επίδοση από γυναίκα δρομέα στον συγκεκριμένο αγώνα!

Η 43χρονη Γαλλίδα, άλλοτε Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και πρωταθλήτρια σε δυο Grand Slam τουρνουά (Australian Open, Wimbledon) το 2006, "κρέμασε" τη ρακέτα της το 2009 και μια από τις ασχολίες της ήταν και το τρέξιμο.

Τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο πρωταθλητισμού πια, έχοντας τερματίσει σε αρκετούς μαραθωνίους και τρέχοντας τον καλύτερο της ζωής της - μέχρι βεβαίως τον επόμενο - την Κυριακή στο Σαν Σεμπαστιάν.

"Είμαι πολύ χαρούμενη. Πάντα είναι συγκινητικό να τερματίζεις σε έναν μαραθώνιο με τα παιδιά σου να είναι εκεί. Θέλω να τους δώσω πολλά μηνύματα και τις αξίες του αθλητισμού, που τόσο αγαπώ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, που με ακολουθεί σ' αυτή την τρέλα!" έγραψε στην ιδιαίτερη δημοσίευση που έκανε η Mauresmo, η οποία έχει έναν γιο 7 ετών, τον Aaron, αλλά και μια κόρη 5 ετών, την Ayla.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Amelie Mauresmo (@amemauresmo79)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots