WTA
Επανενώθηκαν Pliskova και Bajin

 
Επανενώθηκαν Pliskova και Bajin
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 - 13:46

Μετά από μια δύσκολη σεζόν για εκείνη, η Karolina Pliskova θα συνεργαστεί ξανά με τον Sascha Bajin το 2023, όπως ανακοίνωσε.

Η Pliskova και ο Bajin είχαν διακόψει από κοινού τη συνεργασία τους τον περασμένο Ιούλιο, μετά από ενάμιση χρόνο περίπου συνεργασίας.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν για την Pliskova, που στις αρχές της αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στο χέρι, ενώ αργότερα δεν βρήκε το καλύτερό της τένις σε καμία φάση της, με αποτέλεσμα να τερματίσει στο Νο.31 της παγκόσμιας κατάταξης. Στις αρχές της χρονιάς βρισκόταν στο Νο.4, ενώ μέχρι το καλοκαίρι ήταν στο Top 10.

Ο Bajin, ο οποίος έχει δουλέψει επίσης με τις Serena Williams, Victoria Azarenka, Sloane Stephens και Caroline Wozniacki ως hitting partner και με τις Naomi Osaka, Kristina Mladenovic και Dayana Yastremska ως προπονητής, εξήγησε πως μόλις τον κάλεσε η Pliskova δέχτηκε να τη βοηθήσει.

"Πιστεύω πως ακόμα μπορώ να βοηθήσω την Karolina και γι' αυτό πήρα την απόφαση να επιστρέψω. Το παιχνίδι της σταδιακά έχει βελτιωθεί και έχει αποδείξει πως ακόμα μπορεί να ανταγωνιστεί τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου. Ανυπομονώ να κάτσω στο box της ξανά", είπε ο 38χρονος Γερμανός τεχνικός, ο οποίος είχε κερδίσει το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στην πρώτη χρονιά που είχε απονεμηθεί από τη WTA, το 2018, μετά και τις επιτυχίες της Osaka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots