WTA
Κέρδισε το βραβείο ACES της WTA η Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 19:14

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε το βραβείο Jerry Diamond ACES της WTA, για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην προώθηση του αθλήματος σε όλο τον κόσμο την φετινή σεζόν.

Η Σάκκαρη συμμετείχε σε πολλές "off-court" εκδηλώσεις όλη τη χρονιά, βοηθώντας τα μέγιστα στην προώθηση του τένις και του WTA Tour σε ολόκληρο τον κόσμο. Ειδικά στην Ελλάδα, έχει συμβάλλει σε μια τεράστια ανάπτυξη του τένις, αφού μαζί και με τον Στέφανο Τσιτσιπά έχουν ανεβάσει πάρα πολύ το άθλημα τα τελευταία χρόνια.

Επιπροσθέτως, ήταν μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες σε κάθε τουρνουά που αγωνιζόταν, έχοντας μια μεγάλη στήριξη, ειδικά στο κλείσιμο της σεζόν όταν και έπαιξε το καλύτερό της τένις, στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρα και στο Fort Worth του Τέξας για το WTA Finals.

Το βραβείο ACES της WTA, που πήρε το όνομα του πρώην διευθυντή της WTA, Jerry Diamond, ξεκίνησε να απονέμεται το 1995 και βραβεύει τις παίκτριες που βοήθησαν περισσότερο για να προωθηθεί το άθλημα στο κοινό.

Πολύ μεγάλες αθλήτριες, όπως οι Arantxa Sanchez Vicario, η Gabriela Sabatini, η Lindsay Davenport, η Martina Hingis, η Anastasia Myskina, η Ana Ivanovic, η Caroline Wozniacki, η Victoria Azarenka, η Angelique Kerber και η Simona Halep, βρίσκονται ανάμεσα στις παίκτριες που το έχουν κερδίσει στο παρελθόν.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Women’s Tennis Association (@wta)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots