WTA
Σάκκαρη: "Δεν υπάρχουν προσδοκίες, ένα βήμα τη φορά"

 
Σάκκαρη: "Δεν υπάρχουν προσδοκίες, ένα βήμα τη φορά"
© Upper Austria Ladies Linz
tn team Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 - 20:34

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε σήμερα από το Linz της Αυστρίας για την άμεση επιστροφή της στο tour μετά την Αυστραλία, την προετοιμασία των τελευταίων ημερών και τις προσδοκίες της για το αυστριακό τουρνουά.

"Είχα 3 μέρες ρεπό και μετά επέστρεψα στο γυμναστήριο για 4 μέρες. Μετά άρχισα και να παίζω τένις. Χρειάστηκε να φροντίσω το σώμα μου, ειδικά με τη διαφορά ώρας χρειάζεται να φροντίσεις το σώμα σου και να αναρρώσεις καλά. Μετά ξεκίνησα να προετοιμάζομαι γι' αυτό το τουρνουά, 10 μέρες πριν φτάσω εδώ. Και όλα πήγαν θαυμάσια", είπε η Σάκκαρη στις σημερινές δηλώσεις της από το Linz της Αυστρίας, αναφερόμενη στο τι έκανε αφότου γύρισε από την Αυστραλία στην Ελλάδα.

"Το αυστριακό φαγητό είναι πολύ καλό. Μέχρι τώρα έχω ακούσει μόνο θετικά πράγματα για το Linz", είπε ακόμα η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών.

Η Μαρία θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό στο τουρνουά του Linz και με τη σημερινή κλήρωση έμαθε πως θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Nuria Parrizas Diaz από την Ισπανία. Σίγουρα το βάρος του φαβορί πέφτει στους δικούς της ώμους, όμως όπως είπε δεν έχει μεγάλες προσδοκίες για το τουρνουά, θέλει να μείνει χαλαρή και να το πάει παιχνίδι με το παιχνίδι.

"Δεν υπάρχουν προσδοκίες. Είναι λανθασμένη νοοτροπία να έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες. Παρόλο που είμαι στο Νο.1 του ταμπλό, όλες οι κοπέλες παίζουν καλά. Το ταμπλό είναι πολύ δυνατό. Θέλω να κάνω ένα βήμα τη φορά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots