WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι
tn team Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 12:05

Πρεμιέρα με Pliskova ή Vondrousova, διασταύρωση με Swiatek στα προημιτελικά, έφερε η κλήρωση του πολύ δύσκολου ταμπλό του Ντουμπάι για τη Μαρία Σάκκαρη.

Η Σάκκαρη θα είναι στο Νο.6 του ταμπλό στο πρώτο 1000άρι της χρονιάς, που θα γίνει στο Ντουμπάι. Γι' αυτό και έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα μπει όμως κατευθείαν στα πολύ βαθιά, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα της μια εκ των Karolina Pliskova και Marketa Vondrousova.

Εφόσον προκριθεί στον 3ο γύρο, έχει πιθανή αντίπαλη τη Veronika Kudermetova, Νο.10 στο ταμπλό, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την καλύτερη παίκτρια του κόσμου, Iga Swiatek. 

Στα ημιτελικά, Swiatek και Σάκκαρη διασταυρώνονται με τις Caroline Garcia και Coco Gauff, που επίσης πάντως θα χρειαστεί να περάσουν πολύ δύσκολα εμπόδια για να φτάσουν ως την 4άδα. Η Garcia ενδέχεται να παίξει με τη Victoria Azarenka στα προημιτελικά, ενώ η Gauff με την Elena Rybakina.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες της Σάκκαρη μόνο στον τελικό, είναι οι Aryna Sabalenka και Jessica Pegula, Νο.2 και Νο.3 στο ταμπλό αντίστοιχα.

Η Sabalenka, στο πρώτο της τουρνουά μετά την κατάκτηση του Australian Open, θα παίξει στην πρεμιέρα της με μια εκ των Jil Teichmann και Anastasia Potapova, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τη Jelena Ostapenko και στα προημιτελικά με την Daria Kasatkina.

Στα ημιτελικά διασταυρώνεται βεβαίως με την Jessica Pegula, που με τη σειρά της μπορεί να βρει στον δρόμο της την Ekaterina Alexandrova στον 3ο γύρο και την Belinda Bencic στα προημιτελικά.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Σάκκαρη [6]
[4] Garcia - Gauff [5]
[8] Bencic - Pegula [3]
[7] Kasatkina - Sabalenka [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Dubai Tennis Championships

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots