WTA
Borg: "O Djokovic έχει ακόμα 3-5 καλά χρόνια"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Reuters/Andrew Boyers
tn team Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 14:08

Ο Bjorn Borg εκθείασε τους Novak Djokovic και Rafael Nadal, βλέποντας σίγουρα τον πρώτο να προηγείται στην "κούρσα" για τους περισσότερους Grand Slam τίτλους, αφού θεωρεί πως ο Σέρβος μπορεί να συνεχίσει να διεκδικεί μεγάλους τίτλους για τα επόμενα 3-5 χρόνια!

"Πιστεύω πως ακόμα έχει 3 με 5 χρόνια πολύ καλού τένις μπροστά του. Θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ στο άθλημα, να δημιουργήσει τα δικά του ρεκόρ. Πιστεύω πως θα κερδίσει αρκετά Grand Slams ακόμα και του εύχομαι τα καλύτερα", είπε ο Borg για τον Nole, δίνοντάς του βεβαίως και το πλεονέκτημα στην κούρσα που δίνει μόνο με τον Rafael Nadal πλέον, για τα περισσότερα τρόπαια Grand Slam.

Θυμίζουμε πως στην Αυστραλία ο 35χρονος Σέρβος τενίστας αναδείχθηκε πρωταθλητής για 10η φορά πρόσφατα και ισοφάρισε το ρεκόρ του Nadal με 22 Grand Slams τίτλους. Παράλληλα επέστρεψε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, όπου αυτή την εβδομάδα συμπληρώνει 377 εβδομάδες παρουσίας - όσες και η Steffi Graf, που είχε το καλύτερο ρεκόρ μεταξύ ανδρών και γυναικών στην ιστορία.

Ο Borg, ο οποίος άφησε εποχή στα δικά του χρόνια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια και στον Rafael Nadal. Να σημειωθεί πως έχει δουλέψει και με τους δυο, μέσω του Laver Cup, όπου από την αρχή της διεξαγωγής του είναι ο captain της Team Europe.

"Στο Laver Cup, άνοιγαν το γήπεδο από τις 6 το πρωί, επειδή ο Rafa ήθελε να κάνει σερβίς για μια ώρα μόνος του, πριν ξεκινήσει η προπόνηση. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον παίκτη να περνάει τόσες πολλές ώρες στο court. Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να βελτιώσει το τένις του και το κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι απίστευτο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots